Kerkgebouw

De Rank
Westergast 8
9801 AZ Zuidhorn
KvK-nummer: 76340678
Telefoon: 0594 502593

Veilige kerk

De kerk hoort een veilige plaats te zijn en gelukkig ervaren veel mensen die veiligheid ook. Toch is die veiligheid niet altijd vanzelfsprekend. Ook binnen kerkelijke relaties komt misbruik voor. Voel je je niet veilig in een kerkelijke relatie, neem dan contact op met één van onze vertrouwenspersonen. Alle meldingen en verdere communicatie blijft tussen jou en de vertrouwenspersoon.

Kerkelijk bureau

Het kerkelijk bureau houdt zich bezig met de administratie van kerkleden. Alle wijzigingen, zoals bij nieuwe leden of een verhuizing, en bijvoorbeeld een doop- of huwelijksaanvraag kunnen hier worden doorgegeven.

Preekvoorziening

De preekvoorziener regelt voor iedere eredienst een voorganger. Heb je nog suggesties of is er een predikant die je graag wil horen, vul dan het contact formulier in.

Rekeningnummers

Giften kun je overmaken naar: Gereformeerde kerken Nederland NL20 RABO 0375 8069 89. Vermeld duidelijk het doel van de gift. De ANBI status van de kerk kunt u hier onder vinden

Website

Als je vragen of opmerkingen hebt over de website, stuur een mail naar: webmaster@derank.nl

ANBI

Onze kerk valt onder de ANBI regeling

Ik ben nieuw 

Hartelijk welkom in De Rank. Vanzelfsprekend kun je bij ons terecht met al je vragen of opmerkingen. Wij willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij je snel thuis voelt bij ons, dus aarzel niet contact met ons op te nemen. Of het nu gaat om het vinden van de juiste kring, informatie over activiteiten, kerkdiensten, cursussen of wat dan ook: wij zijn er voor je! Neem contact met ons op via het contactformulier.