Jeugd tot 4 jaar… Crèche
Tijdens de ochtenddienst kunnen kinderen, jonger dan 4 jaar, worden opgevangen in een zaal van de Rank. Onder begeleiding zal er voor hen worden gezorgd, terwijl de ouders de kerkdienst bijwonen.

Jeugd 4-12 jaar… Bijbelclub / Bijbelkidzzz
Tijdens de ochtenddienst wordt er de ene zondag Bijbelclub georganiseerd (kinderen uit de groepen 1 t/m 4), de andere zondag Bijbelkidzzz (kinderen uit de groepen 5 t/m 8). Met deze groepen werken we volgens een thema. Er wordt een verhaal verteld, we zingen samen en zijn ook creatief met het thema bezig.

Jeugd 12+ … Stay connect!
De naam voor het jeugdwerk is Connect. Connect staat voor verbinding: in verbinding staan met Jezus, in verbinding met elkaar staan als jongeren en met elkaar in verbondenheid als gemeente. Connect bestaat uit de volgende onderdelen:
Connect-Onderwijs
Wekelijks onderwijs met de methode geloof.nu voor 12-18 jarigen. Wanneer je overweegt om belijdenis te doen, is er ook een belijdenis jaar.
Connect-Jeugdkringen
Deze komen regelmatig samen om met elkaar door te praten over actuele (geloofs-)onderwerpen of gewoon om een avond gezellig samen te zijn.
Connect-Actief
Gedurende het jaar worden er activiteiten georganiseerd. Hier kun je individueel naar toe komen, maar samen met de jeugdkring is natuurlijk nóg leuker!

Bijbelstudie groepen 25+

Leden in deze doelgroep komen, verdeeld over ca 10 groepen, meestal tweewekelijks bij elkaar en bespreken een deel van een bijbelboek of een bijbels onderwerp.