E-mail verzenden
(optioneel)

Bestuursraad

Functie Naam Telefoon E-mail
Voorzitter/communicatie R.H. Bouman 528034  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris J.H. Broekema - Douma 503826 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester R. Heemstra 505802  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Personeel en organisatie H. Holtrust - Krol 852021 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Technische installaties M.A. Markwat 528286  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebouwen en terreinen E.J. Nienhuis 597190  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ICT A. Noordhof 507037 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Post voor de bestuursraad kan worden gedeponeerd in de postbus in de hal van de Rank of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.