In oktober 2014 heeft Chera Theatraal iets laten zien aan de vrouwen van de Rank in Zuidhorn van de show Chaos. Wat een heerlijke middag wat dat. Er was herkenning, een lach en een traan.

Daarom komt Chaos weer naar Zuidhorn, maar nu met de hele show.

Het publiek mag rekenen op een avond waarin prachtige onderwerpen naar voren komen in het cabaret. Chaos gaat over de zoektocht in het leven van een Christen. De weemoedige herinneringen van een cabaretière die de reformatorische kerk heeft verwisseld voor de evangelische en er achter is gekomen dat je heimwee kunt hebben...
De gewaardeerde Gereformeerde roots, het loslaten van oude dingen, het omhelzen van iets nieuws, de wispelturigheid van een Evangelische stroming, de zotheid van kerkelijke verschillen, de saamhorigheid die we bij elkaar als Christenen kunnen vinden. De geschiedenis van de kerk, de verschillen tussen mannen en vrouwen, Grunneger Biebel, het komt allemaal voorbij.

De voorstelling is een combinatie van theater en muziek. De show Chaos heeft al 5x een uitverkochte zaal getrokken, en niet alleen het Noorden, maar ook de rest van Nederland is nieuwsgierig geworden. In Zuidhorn spelen we één van de laatste voorstellingen in onze provincie. Voor een Gronings prijsje.

Voor jong en oud: kom op zaterdag 13 juni Chaos meemaken in de Rank.

Plaats: De Rank in Zuidhorn
Datum
: 13 juni a.s.
Tijd: 20.00 (zaal open 19.30 uur)

Entree:
Voorverkoop: € 10,00 (via de intekenlijsten in de kerk)
13 juni: € 12.00 
Betalen kan voor voor aanvang van de show, zowel contant als met pin.

Informatie: kijk op Chera Theatraal of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit bericht:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter