Positie:
G. Ypenga
E-mail verzenden
(optioneel)

In de Rank is een bibliotheek met christelijke boeken, romans, kinder- en jeugdboeken.

De bibliotheek kunt u vinden in zaal 2 van de kerk en is elke vrijdag van 19.00 tot 19.30 geopend, met uitzondering van - op vrijdag vallende - feestdagen. Verder zal de bibliotheek 1 keer per maand op zondag open zijn. Deze data zullen in de Leidraad worden gecommuniceerd. Dit betekent dat meer gemeenteleden gebruik kunnen maken van de kerkbibliotheek. Na de ochtenddienst krijgt u een half uur de gelegenheid om boeken te lenen. Voorafgaand aan de kerkdienst kunnen de geleende boeken die u wilt inleveren neergelegd worden op de tafel in de zaal van de bibliotheek. In de hal van de kerk zal een aantal boeken van de bibliotheek neergelegd worden, zodat u een beeld kunt krijgen van de mogelijk te lenen boeken.

In de schoolvakanties is de bibliotheek gesloten.

Als u nog geen lid bent, kunt u dat gratis worden. Leden betalen geen contributie, de inkomsten van de bibliotheek komen uit de opbrengsten van de inzameling van oud papier. Deze inzameling vindt elke eerste zaterdag van de maand plaats op de parkeerplaats achter de kerk.

U kunt per keer 5 boeken lenen voor een periode van 4 weken. Een verlenging van 2 weken van de leentermijn behoort tot de mogelijkheden.

Kom eens langs op vrijdagavond en laat u verrassen door onze collectie. We wensen u alvast veel leesplezier.

 

voorzitter               Gerard Ypenga

secretaresse           Tjitske Koster                    

penningmeester       Freerk Zuidhof

mailadres:                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.